en efterlängtad stund ikväll

Åh, vad glad jag blev när min saknade och efterlängtade M knackade på dörren! Det blev någon timmes catch up ute i kvällsluften. Lovely. Som jag saknat mitt hjärta. Håller tummarna för att det blir hem-flytt för henne snart :-)

Håller även tummarna för att hon ska hinna toppa mitt hår nu under hennes snabba hemvisit.

Här har vi nu krupit till kojs. Mys! Älskar vår säng sedan vi fick nya underbara täcken/kuddar av familjen i julklapp. Har aldrig haft skönare täcke! Jag är riktigt trött nu, sådär härligt trött men ändå avslappnad och välmående. Ser fram emot att sova, men även att vakna upp och veta att vi alla tre är lediga tillsammans. Jag njuter så mycket mer av ledigheten nu när jag jobbar mycket. Grym känsla att både njuta av jobb och hem!

Men har man världens bästa kollegor som har blivit som nära vänner och verkligen vet allt om en, så är det väl inte så konstigt att man trivs. Det finns inte nånting som vi inte pratar om, skämtar om eller berättar för varandra. Jag säger det igen (och kommer säkerligen säga det 1OOO gånger om): jag älskar mina jobbarkompisar!!!

Vårdepressioner verkar aldrig nå mig, och det är jag glad för. Vet allt för många som dras med... Men jag tycker att allt bara känns ljust och bra och fint just nu :-)

Nej nu ska jag sova medan jag mår bra och är lagomt lycklig! Mitt liv är inte så fy skam ändå, även om man önskar byta ibland...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0