lyckodagen bara fortsatte...

Ja, min lyckodag blev inget annat än just en lyckodag! Eftermiddagen på jobbet gick otroligt fort och bra. Sedan hittade jag en 50-lapp på parkeringen!!! Inte mycket pengar att hurra för, men jag blev verkligen överlycklig ;-)

Nu är jag hemma, kikar på hockey med Mattias och Tom. Dessutom har jag satt upp den nya lampan i fönstret. Kanon! Två lika lampor till billigt pris. Supernöjd.

Nu blir det soffhäng resten av kvällen. Eller ja, ett diskberg ska jag väl också ta hand om. Det verkar inte störa herrn som jag bor med, men mig stör det bra nog ;-)

Imorgon blir det ännu ett eftermiddags-pass. Gud så härligt att jobba mycket.



Kommentarer
Carro - tvåbarnsmamma

Sv: Nehe okej. Vad heter han?

Har för mig att han var hem hit en sväng när Lars skulle hem och fixa med nåt. Men han satt i bilen utanför. Om de nu var han :) Men han sa nåt om att de var nån ny :P

Hahha.. jo, dom har ju städveckor där. Tänk, dom måste ha städveckor, hahah... ojoj. Men dom sköter dom inte riktigt som dom ska nu sa Lars ;)

Oftast varje vecka när vi städar så äre kaffemuggar överallt i köket. Hur svårt är de att stoppa in i diskmaskin? ;) aaah mer pengar till oss eftersom de tar längre tid, så de ska jag inte klaga på :) Men som sagt, man vet vilka som jobbar där ;)



Det är otroligt skönt att åka iväg, dock är de synd att de är ett städjobb för de är ju inte alltid de roligaste. De blir ju liksom inte "ååååh, jag ska åka iväg å jobba". Utan gör de bara för att man måste. I början varje ju roligt. Men nu äre ju som att städa hemma - tråkigt! :P

Men skönt å komma iväg och få som du sa, längta lite efter barnen och ladda ny energi! :)

2012-02-28 @ 20:19:36
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0