en riktigt bra turdag hittills...

Nu sitter jag nere i bageriet igen och laddar upp med kaffe inför eftermiddagspasset. Har fikat årets sista semla med Jenny och Cilla. Gör bra go'a semlor dom!

Fast det var dumt att äta semla, gjorde så ont i munnen... Tur vi har kvar dem till påsk ifall jag ångrar mitt beslut om sista semlan ;-)

Tidigare idag var jag på stan. Jag var på jakt efter en till, exakt lika, lampa till vardagsrummet. Förstår inte hur jag kunnat leva med EN lampa i det dubbelfönstret?!

Lampfoten var från Claes Ohlson och lampskärmen från Åhléns, så det var mina destinationer idag. Hann en sväng på Dollar för lite nödvändighets-shopping också.

En enda lampfot som den jag har hemma fanns kvar - tur! Och på Åhléns fanns bara två lampskärmar kvar - tur igen! När jag skulle betala såg jag i sista sekund att jag hade 20 % rabatt på lampskärmen. Och den gick ut imorgon - återigen tur tur tur :-)

Så detta är en lyckodag. Fick precis reda på att jag kanske får jobba imorgon också! Hoppas!

Nu ska jag säga " peppar peppar ta i trä" så att min lyckodag inte förvandlas till världens sämsta ;-)



Kommentarer
Carro - tvåbarnsmamma

Ja han sa de :)

Jahaa, mä de visste jag inte :) Fast hur skulle jag kunna veta de? ;)

Jag jobbar också där, eller ah.. städar en gång i veckan. :P De märks att de bara jobbar killar där kan jag ju säga ;) Dom har sitt lilla charm!:P

2012-02-28 @ 12:30:25
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0