100 år sedan jag satt här...

Ja herregud, det var år och dar sedan jag satt vid min dator! Allt glömms bort nu när iphonen blivit en del av mitt liv. Jag glömmer till och med bort att knäppa kort/filma med min riktiga kamera. Skärpning... Det känns sjukt ovant att skriva på tangenterna med, haha.

Nu ikväll har jag varit på Mary Kay party hos mamma. Karin var där med alla sina grejer. Mamma shoppade loss för drygt 4000 kronor, och fick välja "gåvor" för hela 1000 spänn. Och gissa om jag blev överlycklig när mamma erbjöd mig att välja för hela tusenlappen! Världens bästa mamma. Jag valde ett rengörnings-set, en primer och en foundation. Lycklig :-)

Snart är det dags att hoppa i säng, klockan ringer 04:00 inatt och då är det bara att hoppa upp och göra sig redo för ett förmiddagspass. Det ska bli otroligt skönt, saknar alla på jobbet! Har precis packat lillkillens dagisryggsäck, för det verkar som det blir dagis för honom imorgon. Mycket piggare!

Och soffan är borta, underbart! Det känns så stort här nu. Nej, nu ska jag inviga mitt nya rengörnings-set ;-) Godnatt och sov gott!


Kommentarer
mamma

Puss <3 Världens bästa Sara!

2012-02-09 @ 09:43:32


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0