redo för en kväll hos chefen...

Idag har jag haft en skön ledig dag. Tog sovmorgon tills Carro tyckte det var dags att ringa och väcka mig. Då hoppade jag in i duschen (det blev dusch istället för bad) och hann precis klart tills hon stod i hallen.

På förmiddagen har vi uträttat lite ärenden, här och där. Sedan var vi på RK och fyndade lite. Efter det placerade vi arslena våra i Carros soffa, framför Småstadsliv. Meeeen vi somnade båda två....

När vi vaknade efter ett tag så fick jag dåligt samvete. Sova mitt på blanka dan??! Nej fy. Haha. Skyndade mig hem och dammsög. Så nu känns det lite bättre.

Nu sitter jag och väntar på herrn, han skulle jobba över en timme idag så nu är jag hungrig! Stuvade makaroner och körv står färdigt på spisen, mmm...

Efter maten ska jag bege mig till chefen. Fast hon hatar när jag kallar henne det. Hon föredrar kollega, vän, kompis osv. Bara därför är det roligt att kalla henne det. Chiiiiiiifen.

Jag ser så mycket fram emot kvällen. Så kul att umgås med varandra utanför jobbet. Fast det blir väl samma skitsnack som alltid, hehe. Myspys med gröt, glögg och vinlotteri. Kvällen till ära har jag en ny mysig poncho på mä. Klart bästa mys-outfiten!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0