nu vill jag ha ett nytt år...

Imorse bjöd Elias på en rejäl sovmorgon. Mattias hade klivit upp tidigt och åkt ut på isen, så lilleman och jag hade en lugn morgon för oss själva.

Runt 11-tiden tog vi pulkan på en promenad. Vi gick upp till mina föräldrar, sedan fortsatte vi till min farmor och farfar.

Farmor låg ju på sjukhuset på julafton, så vi gick dit med hennes julklappar och fikade. Skönt att hon mår bättre nu!

När vi kom hem gjorde vi lunch, sen tog både jag och Elias en powernap. Vaknade när Mattias kom hem.

Och vad kommer han hem med??! MAGSJUKA... Typiskt. Men innan vi konstaterade att det verkligen var magsjuka så hann jag göra lite nytta. Slänga alla julklappaskartonger (tre stora ikea-kassar plus lite mer...), diska, städa Elias rum, tvätta och ta en promenad med Carro. Invigde mina nya Bungypump's och dom var grymma!

När jag kom hem låg Mattias och kräktes... Och det har han gjort hela kvällen. Elias var så orolig, det var omöjligt att få honom och somna. Jag försökte i en timme. Tillslut gick vi upp till sofforna. Då först kunde han slappna av! Så nu sover båda killarna i varsin soffa, själv sitter jag bredvid och väntar.... Väntar på att någon av mig eller Elias ska kräkas. Fyfarao, finna det något värre att vänta på?

Hoppas få några timmars sömn iallafall.

Nej, ett nytt år med nya tag och krafter vore härligt...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0