nu börjar det bli bättre...

Idag har jag mått hyffsat bra. Något enstaka toalettbesök bara... Men efter en hel natt och dag hos mormor så känner man sig nästan alltid piggare, vad än det gäller!

Började morgonen med en dusch och hårtvätt, man känner sig bra nog äcklig efter ett kräk-och-skit-maraton...

Sedan har vi haft det lugnt och skönt. Jag har legat i soffan (har haft lite ont i magen...), tittat på skidor, slumrat till, spelat kort, fått i mig lite mat och löst korsord. På eftermiddagen hade jag så pass mycket energi att jag orkade göra slingor på mormor. Men sedan dog jag i soffan i ca 2 timmar!

Fram emot 17-tiden vågade jag åka hem. Då blev det mys med grabbarna. Mattias åkte och spelade innebandy, så jag och Elias bäddade ner oss i soffan och kollade på Shrek. Myspys!

Sen blev det hopp i säng för lilleman. Jag hängde en tvätt och plockade lite, men mer än så blir det inte idag... Känner mig trött och slut i kroppen, plus huvudvärk på det. Skulle vilja ha kaffe! Är såå sugen, har inte druckit det på evigheter känns det som, men då lär jag väl aldrig somna ikväll?!

Nu ska jag kolla klart på Sagan om ringen och invänta Mattias. Visar en bild på mormors mörka hår innan, och hur det blev efter färgningen. Sen så har jag ju glömt att visa mitt hår efter klippningen också. En lång page blev det. Så skönt att allt det slitna är borta :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0