nu är jag mätt i en vecka...

Nu har jag ätit för en vecka framåt känns det som... Proppis! Men det var verkligen ett fantastiskt julbord på Parkhyllan. Tack till morfar som bjuder varje år! Fast jag undrar hur länge denna "familjetradition" håller i sig? Jag menar... Alla vi barnbarn har ju också respektive numera. Vi får se hur vi gör nästa år, vem vet, någon av oss barnbarn kanske har fått barn?! Hehe.

När jag kom hem var jag hur trött som helst, men kände att det var lika bra att skotta så att det inte blir så mycket imorgon. Och dumsnäll som man är så kan jag inte låta bli att skotta åt grannarna... På ena sidan av oss bor det bara gamlingar, och hela trappen var översnöad, så det är klart jag måste skotta! När jag kom in var tröttheten som bortblåst.

Då passade jag på att diska, plocka undan och ta redan på torr ren tvätt. Skönt att slippa det imorgon det första man gör. Sen tog jag en dusch, och nu har jag myst ner mig i soffan.

Känner att tröttheten börjar smyga sig på nu igen... Ska bli lovely att få krypa ner under täcket och blunda. Imorgon väntar en mysig tillsammans. Antar att det blir skitväder... Men vi får titta på skidor, tända ljus och ha det bra inomhus helt enkelt :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0