menårå, så himla typiskt...

Jaha. Typiskt. Både jag och Mattias har insjuknat i någon slags influensa... För mig har det varit på G rätt länge har jag känt. Trött, ont i magen och illamående en lång tid. Idag kan jag även lägga till halsont, huvudvärk och yrsel. Mattias är febrig, illamående, ont i kroppen och allmänt slut. Det är iallafall nått som inte stämmer med oss... Så idag är vi soffliggandes båda två.

Jag som hade tänkt pyssla och dona massor idag! Nu får jag istället göra det jag orkar, i korta intervaller... Har bytt sängkläder, vikt tvätt, tvättar mer, gjort julmys på Elias rum och skottat av uteplatsen.

Jag har även tömt kameran på bilder, sparat allt på extern hårdisk, framkallat foton, beställt fotobok och en canvastavla. Vi fick både fotoboken och canvastavlan gratis. De vanliga fotona också förresten! Älskar gratiserbjudanden!

Skönt att få det ur världen. Nu är kameran tom och nyladdad inför lucia och julafton.

Mattias har åkt och handlat nu, kylskåpet ekar ofta tomt dom veckor vi inte har Elias! Men snart så... Vad som händer resten av dagen vet jag inte. Ska ta en till Alvedon och försöka hitta orken att göra något vettigt. Kanske baka? Det ska ju göras inför jul, och det borde jag orka. Vi får se, innemys blir det iallafall :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0