inatt var jag bra rädd...

Inatt klockan 00:00, när jag precis hade somnat, plingar det på dörren. Flyger upp och tänker att jag måste ha drömt. Sen plingar det igen. Fan, kommer på att vi inte låst dörren! Fyfarao vad rädd jag var när jag tassade mot dörren. Vem fasen vill något mitt i natten?! Kikade genom kikhålet, ingen där... Sen var det ju lagomt roligt att försöka somna om.

Tillslut lyckades vi somna. Sen imorse ringde Mattias mig och sa att det hade varit Emilia och Nicklas som varit här och jävlats på natten.

Då ringde jag Carro, hon kom hit, vi stövlade iväg till Emilia (vi visste att hon låg och sov) sen tok-plingade vi på hennes dörr enda tills hon tillslut öppnade. Hehe, hämnden är ljuv! Hade dock velat krossa ett fönster eller nått också...

Vi trängde oss på, förbjöd henne att somna om och tvingade i henne frukost. Skön väckning alá Sara och Carro.

Resten av dagen har vi spenderat i stan tillsammans. Loppis, diverse affärer, fika och mys!

När jag kom hem låg Mattias sjuk i soffan. Vet inte vad för sjukdom, men han har iallafall bokat tid på HC imorgon. Killar och sjukdomar... hehe. Vi åt julkorv och pärer, sedan packade vi med oss alla julklappar som ska delas ut hos mamma/pappa och åkte dit. Skönt att slippa packa med allt det när vi ska dit på julafton!

Hela kvällen har vi spenderat där med mor och far. Kaffe, fika, baileys, tv-mys, promenix med mamma och så har jag självklart legat framför granen och klämt på julklappar ;-)

När vi kom hem gjorde jag allt som inte blev gjort idag. Plockat, diskat och kört en maskin tvätt. Den är alldeles snart klar. Så medan ska jag duscha och göra mig klar för att sova. Är lite småtrött!

Imorgon blir det stan tidigt för oss båda. Först HC för Mattias, sen åker vi på Maxi och handlar inför helgen som kommer bli så julmysig så :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0