i mitten av veckan nu...

Så vart det Onsdag, mitten av veckan! Imorse sov vi minsann inte över heller, hehe. Vi kom upp i bra tid, så Elias hann till och med äta en banan på sin nya Nalle Puh-tallrik som tomten lämnat i paketkalendern. Mysmorgon!

Sedan skjutsade jag pojkarna till jobb/dagis. Vi gjorde så idag eftersom det är lucia på lillemans dagis i eftermiddag. Då hämtar jag Mattias på jobbet så slipper vi åka i två bilar...

När jag kom hem åt jag frukost framför julkalendern, älskar den! Sedan klädde jag på mig och promenerade till Frida och Mattias. Vi drack kaffe och hade det mysigt framför teven, innan vi tog en promenad till Ica.

Nyss var jag ute i EN TIMME och skottade. Mattias pappas bil står här utanför (trasig) och våran volvo har också stått orörd ett tag. Två stora snöbollar helt enkelt... Så jag sopade/skottade av båda bilarna, skottade bort plogkanterna runt om (ett helvete...) och flyttade våran bil till en skottad parkering. PUH... Det tog på krafterna kan jag säga! Men skönt att det är gjort.

Nu har jag en lasagne i ugnen, vi hinner ju inte äta innan lucia-firandet på dagis, så då är det ju smidigt om middagen är klar när vi kommer hem. Bara å värma. Så fort den är klar nu ska jag packa bilen full med folk och åka till stan, typ fram och tillbaka bara. Mamma och brorsan ska på varsitt möte, så medans ska jag och Frida på Dollar och ÖB.

Passar på att samla kraft i soffan nu innan det är dags :-)



Kommentarer
mamma

Jösses människa....det är fart på dej! Känner igen mig själv sen tiden då ni var små :)

2012-12-12 @ 12:11:58


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0