hejhopp trevliga torsdag...

Idag har jag haft en trevlig dag! Började morgon med täcke och frukost i soffan. Slumrade till sådär skönt också efter att killarna åkt till jobbet/dagis.

Runt 9-tiden kom Carro och hämtade upp mig. Vi åkte till stan, började med en mysfika innan affärerna öppnade.

Sen gick vi mest bara och kikade, så skönt och mysigt att kunna göra det nu i juletiderna, utan att behöva stressa och leta julklappar. Det enda jag köpte inhandlades på secondhand. Två urmysiga tröjor och en stor silvrig stjärna.

Innan vi åkte hem köpte vi med oss sushi som vi åt hemma hos Carro - mmm! Sedan myste vi i soffan och planerade lite inför kommande studier... Jag är riktigt taggad. Vill söka nu nu nu!

På eftermiddagen gick jag till morfar. Brorsan var där och hjälpte honom att flytta. Så jag började städa ur dom utrymmena som var tomma. Puh! Som tur var flyttar han bara en trappa ner, så det går snabbt och smidigt.

När vi kände oss klara för idag så gick jag på ica och hämtade ut ett paket. Finaste canvastavlan på Elias! Sen kom jag hem samtidigt som grabbarna.

Då blev det middag, lek, bus, grin och skrik i en härlig kombination, haha. Humöret svänger verkligen fort på lilleman! Allt lugnade dock ner sig när han fick ta ett mysigt skumbad med pappa! Medan dom badade så diskade jag och plockade undan lite.

Så nu när lilleman sover blir det bara lugnt i soffan för oss stora. Lite tvätt ska jag vika, men annars blir det inte mycket mer.

Gäller att ladda om batterierna. Imorgon kör vi en heldag med flytt/städ hos morfar. Sen bjuder han mig och brorsan på middag. På Lördag blir det jobb mellan 7-16, sedan är jag bjuden på julbord på kvällen. Så det blir fullt upp tills på Söndag :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0