en underbar julafton...

Vilken fantastiskt julafton vi har varit med om! Är alldeles varm i hjärtat...

Mellan ca klockan 11-18:30 var vi hemma hos mina föräldrar. Mys, Kalle, mat, fika, julklappsutdelning och besök av Tomten. Vi visste att Elias skulle bli rädd, men vi ville prova. Stackarn satt i soffan och bara skakade! Så tomten fick snällt gå och byta om, haha.

Elias var så fin och snäll hela dagen! Trots att det var massor av folk överallt. Förutom vår lilla familj var det min mamma, pappa, lillebror, mormor, morfar, farfar (farmor stackarn låg på sjukhuset <3), Christer, Lovisa, Anette, Janne, Frida och Tom. Så med oss inräknat var vi 15 stycken som trängdes i vardagsrummet när det öppnades julklappar. Snacka om trångt och varmt - meeeen mysigt.

Sedan packade vi ihop våra fina julklappar. Oj vad bortskämda vi är... Körde hem allting, sedan åkte vi till Bobygda för att fira med Elias farmor, farfar och farbror.

Där var det alldeles lugnt och tyst, annat mot för hur det var på Norrvägen - haha. Där åt vi skinkmackor, delade ut ännufler julklappar och lekte till sent på kvällen med Elias nya leksaker. Det blev en sen kväll för unge herr Östlund... Men är det julafton så är det.

Nu är vi hemma igen. Vi sov ju i Bobygda, så hela dagen har vi spenderat där. Elias faster Eva med familj kom och hälsade på i eftermiddags. Elias fick nya kompisar och hade riktigt kul. Och en jättefin tröja fick han av dem!

Just nu är det frid och fröjd här hemma. Allt är uppackat, Elias sover, vi stora dricker julcider/julöl och bara njuter...

Vill tacka alla nära och kära för en fantastisk jul. Älskar er alla <3



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0