en tidig men mysig morgon...

Imorse ringde min klocka 07:00. Smög så gott jag kunde och höll tummarna för att Elias inte skulle vakna. Som tur var lyckades jag!

Han har haft feber inatt också. Legat och vridit på sig och pratat i sömnen. Han sa till och med "tattt" i sömnen när jag gav honom nappen. Góplupp.

Jag gick upp och tog en skön morgondusch med hårtvätt. Bra start! Sedan blåste jag håret, klädde på mig och gick ut för att skotta. När jag kom in kände jag mig riktigt pigg och fräsch. Frisk luft + dusch på morgonen gör susen!

Strax efter 8 väckte jag killarna. Elias mormor skulle komma och hämta honom runt halv nio. Ville låta honom sova så länge som möjligt med tanke på feber-natten. Han har inte varit matglad i helgen, men han fick iallafall i sig välling, nyponsoppa och en halv banan innan han åkte. Oj vad glad han blev över att se mormor och moster :-)

Nu är det soffmys som gäller. Första advent, ljuset tänt, skidskytte på tv och snart en god frukost.

Men om någon timme är det dags för mig att åka iväg och jobba ett lång-pass. Betydligt bättre väder att köra i idag! Men nog hade jag velat vara ledig och gå på julmarknad jag också... Har jobbat precis denna Söndag i flera år nu. Men som sagt; 100% OB hela dagen gör valet rätt enkelt :-)

Saknar redan Elias... En vecka går fort och snart är han här igen!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0