en riktigt mysig söndag...

Vilken otroligt slapp och skön dag vi har haft tillsammans, precis som en Söndag ska vara!

Efter en rejäl sovmorgon intog vi sofforna. Teve-mys och frukost. Sedan lekte vi rätt länge med Elias nya Brio-tågbana. Den älskar han! Det blir perfekt att köpa till lite mer tågräls och fler tåg i present till honom. Herrejisus... Lilla, lilla Elias fyller 2 år om 12 dagar! Galet.

Sedan gick vi ut alla tre på en liten promenad. Blött, slaskigt och halt. Men det var riktigt skönt med frisk luft. Gick även och handlade lite.

Efter lunchen så gick kröp vi ner under en mysig filt hela familjen och sov middag. Till och med jag!!! Men jag känner mig fortfarande slut i kroppen efter magsjukan, och är inte helt hundra i magen. Får riktiga krampattacker ibland... Vill ju blir frisk inför nyårsafton och då måste man vila!

På eftermiddagen hämtade vi upp Mattias och Frida. Eller Tia och Diddi, som Elias kallar dem. Vi åkte upp till Norrvägen och gjorde tacos! Mamma och pappa var nere i Gävle, så då passade vi på att åka dit och skita ner disk ;-)

Näärå... Men vi skulle titta på hockey där, så det kändes smidigast att ta med maten dit och laga/äta.

Maten blev god och Brynäs vann, så det blev en härlig eftermiddag/kväll. Ett rejält (eller flera) takras var vi med om också. Det roligaste var vid fönstret i vardagsrummet. Vi var bara tvungna att gå ut och peta lite, oj vad det rasade och lät. Coolt tyckte Elias!

Snart blir det hopp i säng. Blir galen på min onda mage... Jag mår inte illa eller så, det är bara det att det krampar och ilar då och då. Imorgon på Nyårsafton ska vi ju på Texas och äta, men som det känns nu vill jag inte äta alls... Får väl pilla i mig en förrätt då, haha. Nej men det blir nog en trevlig kväll med Mattias, Micke, Åsa, Johan och Martina!

Nu ska jag klura lite på presenter till lilleman. Känns ju redan som att han har fått allt i julklapp redan, haha. Kommer nog på något! Vet iallafall att det blir en bildtårta till kalaset från mitt jobb, med Bamse på :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0