en pysslig dag & risig mage...

Hemma igen efter en riktigt pysslig dag med Frida! Vi gjorde fler doftljus och pysslade med pärlor och ståltråd. Snacka om riktigt skol-pyssel, blev nästan nostalgisk.

När jag kom hem slog jag in alla paket till Elias kalender. Han har ju en hos mamman, så han blir väl alldeles bestört om han inte får öppna paket här, haha. Men det är klart att godingen ska ha en paketkalender! Jag själv är uppvuxen med det (fick enda tills jag var 18 år, hehehe) och jag minns hur speciellt och mysigt det var. Självklart får han "ärva" min tavla att ha paketen på!

Men det här året får han bara 9 paket. Vi har honom bara andra veckan i December, sedan är det ju Julafton nästa gång han kommer! Därför numrerade jag paketen med 1-9 också, istället för datum. Det blir nog bra det där!

Nu ligger vi i varsin soffa, jag och herrn. Vi är riktigt risiga i magen... Ont, bubblig, magknip, illamående (ursäkta att jag är så ingående, hehe). Har haft ont i ett par dagar nu, och det blir inte bättre. Tror inte det är magsjuka, för då skulle vi ha spytt för längesen. Men kan man typ vara "förkyld" i magen? Att man liksom har nån bakterie/virus där, som inte är magsjuka...? Nått är det som är fel iallafall. Hoppas det ger med sig!

Blir fortsatt tv-mys ikväll bara :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0