en mycket vacker måndag...

Det är så fint ute nu! Alldeles vitt och vackert. Lite för kallt bara... Om jag får önska så ska den här snön ligga kvar, det ska inte vräka ner mer snö (bara stora fina flingor kring jul) och det ska vara solsken med ca 5 minusgrader varje dag. Det vore den ultimata vintern!

Idag unnade jag mig en skön sovmorgon. Vaknade riktigt utvilad och pigg. Men jag är fortfarande lite sådär i magen? Hmm...

Efter frukosten åkte jag och hämtade upp mormor med en isboll. Japp, våran bil såg ut som en isbit efter all snö och kyla. Gick knappt att skrapa rutorna...

Vi åkte till stan. Tänkte samma tanke som resten av Hudik - att ställa bilen i ett varmt parkeringshus och låta den tinas upp. Knök-fullt i Hemköps p-hus. Men som tur var lyckades vi få en plats, precis när vi tänkte ge upp. Så där fick bilen stå i tre timmar och isa av sig. Perfekt!

På stan blev dom sista julklapparna inhandlade. Förutom till Mattias pappa, men det hinner vi fixa. Skön känsla att bara kunna slappna av resten av December!

Vi lunchade på Fyren och hade en himla mysig dag. Bästaste mormor!

När jag kom hem slog jag in alla nyinköpta julklappar och checkade med "listan" så att allt stämde och ingen var glömd. Jag sorterade även alla julklappar i tre olika stora kassar. Några paket ska öppnas här hemma på morgonen. En hel del julklappar ska till Norrvägen. Och resten av klapparna ska till Bobygda.

Vi kommer att fira julaftonen på tre olika ställen iår. Först är vi lilla familjen här hemma på förmiddagen och Elias får öppna lite julklappar. På dagen åker vi till min familj. Äter mat, kollar på Kalle, väntar på Tomten och öppnar julklappar. Vi kommer att bli ungefär 14 personer där, mys! Efter julklappsöppningen åker vi till Elias farmor och farfar i Bobygda. Äter lite kvälls-julbord, öppnar mer julklappar, leker med allt nytt och sedan sover vi där. Blir nog toppen det, längtar efter att få uppleva första "riktiga" julen med Elias. Förra året hade vi honom på Annandagen, men i år blir det under hela Julaftonen :-)

Snart ska vi äta sen middag. Vi har gjort en rostbiff som ska avnjutas med lite sås och pärer. Gött!

Resten av kvällen blir nog bara lugn :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0