en lång natt i soffan...

Natten var väldigt lång, trång och mysig. Elias och jag låg i en soffa medan Mattias låg i den andra. Jag låg på helspänn och vaknade till då och då. Men det var mysigt att ligga hela familjen i sofforna, tände ljus och försökte att inte tänka på magsjukan... Elias klarade sig helt utan att kräkas, för mig räckte det med nått toalettbesök och Mattias blev bättre under natten. Såå skönt.

Idag har vi varit mycket piggare. Jag skulle ha jobbat egentligen, men så blev det ju inte...

Istället har vi haft en mysdag tillsammans. Elias och jag inledde morgon med ett bad tillsammans, sen lekte vi inomhus hela förmiddagen. Efter lunchen gick grabbarna ut på en pulka-promenad.

Och då fick jag tid och energi till att städa! Äntligen! Finns det något härligare än att få städa undan "magsjukan"?!

Vädrade, dammsög, torkade golven, slängde in allt som kändes "äckligt" i tvättmaskinen, skurade toaletten och resten av badrummet, torkade av alla köksskåp och diskade ett berg. Genast så kändes allt mycket bättre och fräschare!

Sedan bytte jag och Mattias av varandra, för Elias ville vara ute längre. Då tog vi en pulka-promenad till Röda korset och kikade lite.

När vi kom hem blev det en powernap för Elias. Mattias var trött efter magsjuke-natten så han somnade också.

När killarna hade vaknat åkte vi till stan. Där åt vi pizza-middag (vardagslyx) och handlade lite på Albert & Herbert. Skönt att få lämna lägenheten ett tag! Och skönt att slippa laga middag!

Stannade till hos mina föräldrar på vägen hem. När vi kom hem hit igen hoppade jag i promenix-kläderna och gav mig ut på en skön runda. Med bra musik i hörlurarna och Bungpumpstavarna. Det verkligen känns i axlarna, armarna och ryggen att det är bra träning. Det bränner rejält i de få muskler jag har... Lovely!

Nu blir det en dusch och lite soffmys innan vi lägger oss. Imorgon ska jag se om det finns något kvar på mellandagsrean, sen ska jag jobba ett em-pass med Mia :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0