en kul, busig eftermiddag...

Vilken härlig eftermiddag vi har haft på buspalatset. Vi har busat alla tre, plus Frida som följde med. Och jag fick dagens första och efterlängtade kopp kaffe! På slutet var vi alldeles ensamma där, så då kunde vi "vuxna" busa loss ordentligt också. Prova allt man inte annars vågar då det är andra vuxna där, hehe! Wiho! Elias fick även en ballong av dom som jobbar där innan vi åkte hem. Det var en överlycklig kille som vinkade hejdå till dom :-)

När vi kom hem briljerade Mattias i köket. Lagade egenfångad regnbåge med potatis och sås till middag. Han diskade till och med. Väldigt god mat blev det. Elias åt som en häst. Så himla kul att se!

Efter maten blev det ett bad för lilleman. Själv hoppade jag i storstövlarna för ett träningspass (skottning).

Och vilket jäkla träningspass det blev! Jag skottade av volvosarna (mattias pappas och vår egna som stått orörda länge), fyfarao vad tung snön var! Sen skottade jag fram ena bilen som var totalt insnöad efter plogbilen. Jag skojar inte om jag säger att plogkanten runt den bilen var lika hög som till mitten av fönsterrutorna!!! Det var så fruktansvärt tungt och jobbigt... Men envis som jag är så nöjer jag mig inte för ens allt, och då menar jag ALLT, är undan-skottat. När jag kom in var jag alldeles slut. Det nästan svartnade för ögonen och hela jag skakade. Kändes som ett gympass det där!

När jag kom in hann jag precis se slutet av Musikhjälpen. Vilken underbar vecka! Vilka hjältar Jason, Gina och Kodjo är! Och alla vi som bidragit. Känns så himla bra att vara en av alla som skänkt pengar och bidragit till att vi tillsammans samlade ihop över 23 miljoner kronor. TJUGOTRE MILJONER!!! Helt galet. Och alldeles fantastiskt.

Nu blir det en dusch, lite mer soffhäng och sedan hopp i säng. Ska bli lovely att krypa ner nyduschad i en renbäddad säng!

Imorgon tar vi nya tag, måndag och ny vecka :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0