en bra dag, helt enkelt...

Idag har jag haft en bra dag! Först lämnade jag en trött Elias på dagis kl. 06:30, sedan fortsatte jag mot jobbet. En himla lugn dag var det... Men jag hade tur och fick jobba en timme längre, då gjorde det ju inget att jag "flexade" imorse.

Efter jobbet kom mormor och hennes kompis (eller väninna kanske man kallar 60+are?) och fikade med mig, mys! Sedan gick vi på loppis.

Jag fick för mig att jag ville byta ut alla röda kulor och allt halm i granen. Vitt och silver ville jag ha. Och vilket fynd jag gjorde... Sjukt fina (och jättemånga) kulor och en stjärna till toppen, för en billig peng! Lycka.

När Mattias slutade jobbet hämtade jag upp honom, sedan hämtade vi en glad kille på dagis.

Väl hemma blev det middag, lek, bad och mys. Elias fick även hjälpa mig att klä om granen, vilket han tyckte var kanonkul. Sen vart han trött och somnade riktigt fort vid 19-tiden. Góplupp...

När han hade somnat fick jag en idé. Jag köpte en stor korg för ett tag sedan som inte riktigt använts till nått. Så jag tryckte ner granen i den, och vips så blev det en helt "ny gran". Nu gör det inte så mycket att den är liten, ful och plastig... Paketen ska jag lägga undan, Elias har visat tydliga tecken på att dom snart inte kommer få ligga still under granen, haha. Så jag lägger undan dem innan han gömmer eller öppnar något paket ;-)

Nu är det kvällsmys som gäller här. Vill egentligen titta på Musikhjälpen, men Mattias (som tydligen bestämmer??!) tycket att vi ska titta på damhandboll... Kul. Jättemysigt. Äh, jag får väl göra någe nytta istället då. Diska, vika tvätt och plocka undan lite. Men det är kul det också, när man känner för't liksom :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0