det här med att leta hus...

Det tar ju sådan tid att hitta "det". Huset som ligger på rätt ställe, som känns perfekt och som man verkligen VILL köpa. Det är ju som sagt ett av dom största köpen man gör i livet...

Det som känns viktigast för oss. Jag kan absolut INTE tänka mig att flytta långt bort "bara för att flytta" liksom. Jag vill ha nära till vännerna, familjen, jobb, dagis för Elias, osv. Det är prio ett. Sen ska det ju självklart vara ett hus som går att bo i. Viss renovering - visst, men inte på tok för mycket så man tar sig vatten över huvudet... Priset ska ju också kännas "rätt". Man vet ju på ett ungefär vad man har råd med, hur stort lån man kan ta, and so on... Det får inte vara för stort. Inte för litet. Japp - många krav! Och det är ju faktiskt viktigt att man har det när det gäller ett såpass stort köp!

Så jag kan ju säga att det inte går på en grisblink, dethär med att hitta Huset med stort H.

Huset vi var och tittade på för någon vecka sedan var nog lite "to much" för oss. Att börja hus-livet med att dränera om, laga grunden, isolera vinden och gräva trekammarbrunn hade nog inte känts så ljuvligt... Så sökandet går vidare!

Och det kommer ta tid, det är bara att inse det :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0