dagen har svischat förbi...

Den här dagen har verkligen bara svischat förbi, den har gått så himmelens fort.

Dagen började kl. 07:50 då jag vaknade av mig själv, ganska perfekt tid att kliva upp. Klädde på mig, dushade av alla blommor (haha, vilket morgon-göra...) och konstaterade att nästan alla blommor tackat för sig. Att det ska vara så svårt att hålla blommorna vid liv?!

Sedan åkte jag och hämtade upp mamma, för att fortsätta till mormor. Frukost och kaffe!

Efter det så åkte vi på stan. Jag var mest med som sällskap. Det enda jag köpte var värmeljus, bingolotter, polkagrisar, en ljusstake för 10:- och två plastblommor. Ja, jag blev så sur när blommorna jag hade i fönstret i vardagsrummet hade vissnat, så nu jävlar blir det plast. Men sååå plastiga såg dom inte ut ändå. Jag hade ju två murgrönor i plast sedan tidigare. Så nu har jag, hör och häpna, FYRA plastblommor i vardagsrummet. Jag som varit så anti när mormor inte hade riktiga växter, haha. Fast det är skillnad på plastblommor och plastblommor åh ;-)

Fast jag ska leta svarta krukor till dom imorgon. Allt ska vara svart, svart, svart för mig nu!

När jag kom hem var klockan mycket. Kom nästan hem samtidigt som Mattias, så det blev gårdagens mat till middag...

Sedan gick jag och Carro till Emilia. Fast hon var inte hemma, tur Carro har nyyyycklarna! Hon skulle komma hem från Gotland runt 18:30-tiden, och som dom otroliga vänner vi är så hade vi förberett hennes hemkomst. Handlat hem frukost tills imorgon, julmust, frukt, fika, godis, en julblomma och en flaska vin. Så när hon kom hem hade vi tänt ljus och gjort det mysigt. Så där har jag spenderat kvällen. Fika med fina vännerna! Imorgon ska vi umgås igen, skönt att ha Millis hemma ett tag!

Nu är jag hemma igen. Jag och herrn ska spela lite yatzy (haha) sen blir det väl dusch och hopp i säng.

En ny dag imorgon. En dag närmare jul :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0