nu ska jag ta ett rum i taget

Sovmorgonen imorse gjorde gott. Jag sov inte allt för länge, men vaknade ändå utan klocka och kände mig rejält utvilad. Sen är det mysigt att öppna upp dörren, släppa in luft och äta frukost framför OS. Härliga tider!
 
Resten av förmiddagen har jag ägnat åt badrummet. Inte en "vanlig" badrumsstädning, utan idag blev det en grundlig städning. Jag har torkat av alla ytor som finns, gjort "den vanliga städningen", rensat avloppet, skurat badkaret och slängt hur mycket som helst. Ni vet, tomma duschcremer som  av någon anledning finns kvar, en badkarsmatta som börjat mögla under, halvtomma bodylotions som man borde ha använt upp för något år sedan, gammalt smink som samlar damm osv osv osv.
 
Så himla skönt när det är gjort. Men det finns massor som ligger över mig ändå... Förrådet svämmar snart över, köksskåpen  är fyllda med saker saker saker och saker som inte ska vara där, garderoberna behöver rensas, och överallt (på ställen man inte ser) infinner sig ett kaos. Ett organiserat, men ändå, kaos.
 
Men om jag tar ett rum i taget, en dag i taget, så ska det nog bli ordning på det hela. Nu kan jag iallafall stryka badrummet från listan!
 
Snart ska jag gå ut med fyra kassar med skit till soprummet. Sen ska jag göra mig iordning och åka till stan. Jag ska köpa lite nytt till badrummet. Badkarsmatta, toapapper, rengöringsmedel, nya fräscha handdukar och kanske något litet extra för att förstärka känslan av ett rengjort badrum, hihi...
 
Klockan 13:00 drar det nästsista arbetspasset för veckan igång. Imorgon går jag på en efterlängtad helg, och det ska minsann firas med middag på Rout 84 :-)


Kommentarer
Petrahelena

Du funderar inte på att starta egen städfirma eller något? Jag vet en som skulle beställa tjänster direkt! Hon sitter alldeles här! JAG! ;)

2012-08-02 @ 11:47:33
URL: http://petrahelena.bloggplatsen.se
Sara

Hahaha, kanske jag ska göra det?! Fast då undrar jag hur mitt eget hem skulle se ut.... ;-)

2012-08-02 @ 21:33:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0