en lång, lugn och bra dag...

Imorse vaknade jag strax innan klockan skulle ringa, men jag var pigg och utvilad så det gjorde inte så mycket. Efter att vi ätit frukost alla tre tillsammans åkte jag till jobbet.
 
Vi hade en himla lugn dag, det var först runt 14:30 som det kom lite folk, men då var det ju bara en halvtimma kvar tills stängning. Jag och Jasmi fick stänga helt själv idag, vi brukar vara tre stycken, men vi fixat bra ändå. Blev kvar till 16:15. Tur att jag tog en extra runda innan vi åkte hem, för jag hade lyckats låsa in en fågel inne i serveringen. Han satt så gulligt på fönsterbrädan och kvittrade. Faaaast, jag undrar hur gulligt det hade sett ut inne där på Måndag om vi inte hade upptäckt den ;-)
 
När jag slutat åkte jag till Maxi och handlade lite. Hem, stoppa in allt i kylen, byta om och åka till Bobygda där lilleman och Mattias var. Där fick vi gómiddag, mmm.
 
Nu har vi haft Lördagsmys med Elias. Han somnade i bilen på vägen, så han var pigg och kunde inte somna när vi kom hem. Istället fick han mysa med popcorn i soffan framför OS med oss. Och sooooom han myste! Nu sover han dock, men vi vuxna ligger fortfarande kvar. Skönt att veta att man är ledig imorgon!
 
Imorgon på eftermiddagen ska vi till Näsviken och grilla med Micke, Åsa, Johan, Martina och deras dotter. Det ska bli roligt, så vi hoppas på finväder :-)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0