istället för veckans tulpaner...

När jag var uppe på norrvägen och snickrade ihop stegen så snodde jag med mig några syren-kvistar hem. Knopparna är i full gång så snart grönskar den förhoppningsvis. Dessa kvistar får agera veckans tulpaner. Fint - och billigare om inte annat ;-)

Haha ja, jag är sån, liksom "ju billigare desto bättre". Och det står jag för. Varför lägga ut en massa pengar på dyra saker när man faktiskt KAN leva billigt och ändå ha det bra? Jag har absolut inga problem att handla på loppis och second hand. Eller varför inte göra själv? Och när det kommer till att handla i mataffärer och liknande så har det nästan blivit som en sport för oss att komma undan så billigt som möjligt. Okej, vissa "gränser" har vi. Skulle ju aldrig åka på Lidl och handla nå billigt kött eller tyska korvar... Men det jag vill komma till är att man kan vara minst lika lycklig utan att spendera sina pengar på dyra "status-prylar" och liknande :-)

Snart kommer killarna hem! Det blir ugnsfalukorv till middag, sen kanske vi går ut och leker lite?

Har inte varit ute på hela dagen nästan. Jag och Tom var ju till morfar och städade, sen har dagen liksom sprungit iväg...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0