en väldigt lång och bra dag...

Imorse efter att Elias åkt till sin mamma satte vi fart här hemma. Min garderob fick sig en behövlig rensning. Satan vad man spar på kläder som "man kaaanske får användning för någon gång" men aldrig sätter på sig... Nu är det ordning där, även i Mattias garderob.

Mattias rensade ur volvon på en massa skitsaker, lite annat åkte också i sopsäcken, så tillslut blev det en överfull säck vi släpade ner till soprummet. Skönt! Sen bar jag ut alla vinterkläder och skor i förrådet, så nu är det rymligare i hallen. Även påsken har åkt ut, jag gjorde ju påsk tidigt och vill ha ut den fort ;-)

Nästa projekt blir förrådet. Usch och fy vilken röra det är där nu... Får se om jag tar tag i det imorgon?

Efter vi var klar tog vi en cykeltur, jag och herrn. Vi cyklade i 1,5 timme ungefär. Mysigt och framför allt roligt (hahaha). När vi kom in åt vi lunch och intog soffan en stund. Ny energi!

Sedan kom Emilia och Carro hit på fika. Vi tog en prommis till ICA innan vi gick hem till Emilia. Dags att agera hembiträde! Köpte med mig en blomma, diskade undan och Carro dammande. Ordning på torpet igen! Spela kort och fika ännu mer hann vi också göra :-)

När jag kom hem hade Mattias diskat undan världens berg. Guld värt. Så jag packade in det jag handlat och rengjorde sen micron - behövligt.

En bra dag, varvat nytta med nöje! Nu funderar vi på att åka upp till mamma och pappa ett tag och umgås lite :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0