time to rensa ur riktigt!

Men godmorgon! Här skiner solen, och det var riktigt skönt att vakna för ett tag sedan. Det första jag var tvungen att göra var att koppla ur den nya boxern vi fick för några dagar sedan, och packa ner den i kartongen igen. Vi ska nämligen få skicka tillbaka den eftersom jag tackade ja utan att tänka riktigt :-) Haha ja, jag säger då det, jag ska icke prata med försäljare eftersom det ofta slutar med att de övertalar mig. Men nu är den gamla boxern uppkopplad igen! Hädan efter ska jag ge Mattias telefonen när någon försäljare ringer, det brukar sluta aningen bättre...

Nu ska jag göra mig iordning för att åka och handla/skicka tillbaka paketet. Sen ska jag övertala mamma att följa på en långpromenad. Vad som händer sen vet jag inte. Borde verkligen städa och rensa förrådet. Där står hundra tomma flyttlådor, lådor med skit bara, två barnvagnar, ett golfset, en tv-bänk, dykargrejer, fiskegrejer, osv. Jag kommer knappt in. Och det mår jag sjukt dåligt av, eftersom jag älskar ordning och reda. Men frågan är vad jag ska göra med allt? Jag kan ju fråga Johanna, om du läser detta, vad jag ska göra med vagnarna? Om du vill ha dom hemma hos er eller om vi ska ha båda här? :-) Och om någon vill ha en vit tv-bänk är det bara att höra av sig! Ja, detta blir nog ett heldagsprojekt. Känns lite som nu eller aldrig. Nu!


Kommentarer
Johanna

Jag kan ta tillbaka en vagn, för den ska jag sälja om det går. Men den andra får ni gärna behålla, så slipper man böka med de varje gång. Om det är okej?

Och jag kan glädja dig med att din sambo har en hel del med grejer här som jag gärna vill att han hämtar!

2011-09-20 @ 10:27:24
Sara

Är det den gröna du vill ha tillbaka? Ja det blir bra det :-) Oh no... Vad är det för grejer då tro?

2011-09-20 @ 11:01:09
Johanna

Ja sittvagnen. Jadu några tränings saker och en hel del skit.

2011-09-20 @ 12:08:03
Sara

Okej! Usch det låter inte roligt... Men jag ska se till att han hämtar hem det.

2011-09-20 @ 14:17:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0