upptäckt: brunt och trä




Godmorgon på er! Jag har varit vaken ett bra tag, och jag har redan hunnit vara i stan en snabbis med Carolin. Idag också. Jag var tvungen (?) att köpa ett till &, sen hittade jag en fin trä/stenljusstake också. Jag har tydligen fått en liten passion för träsaker. Bruna, mörka ting mot allt det vita som finns i denna lägenhet. Roligt att jag kan komma bort från det vita faktiskt, haha. Men än så länge är det bara små detaljer som livar upp. Tror inte att jag kommer köpa mörka möbler. Än iallafall ;-)

Men nu har jag kommit överrens med mig själv att ett shopping-stopp kommer att råda tills det blir juletider. Med en större lägenhet räcker inte mitt gamla julpynt till, dessutom är det julklappar hit och dit som ska handlas, kanske något vinterplagg också. Så nu ska det sparas och snålas, det är jag inte bra på... Jag ska kämpa!

Snart ska jag hoppa in i duschen, ska lyxa till med hårinpackning och fotvård. Det känns inte som att jag vill ut något mer idag, så det passar ju perfekt med en ta-hand-om-sig-själv-dag. På eftermiddagen kommer även Mattias hem, får se om vi ska iväg något eller om det blir hemmamys. Som jag har saknat honom. Äntligen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0