(tyyyyp) en perfekt dag

Hejsan! Idag har jag haft en himla mysig dag! Nästan hela dagen. Hela morgonen kunde jag ha hoppat över, Mattias tvingade ut mig i lingonskogen. Blää, jag har fått nog av lingon. Och efter 5O liter lingon och en liten hink kantareller fick jag äntligen med mig honom hem. Då tog vi en dusch och kröp ner under täcket igen, så mysigt.

Gjorde oss iordning för kalas sedan. Farfar fyller 75! Åkte en sväng och hälsade på morfar och alla hans syskon en sväng också, han fyller 70. Vi fick jättegod mat och tårta hos farmor och farfar, trevligt var det! Mycket skratt och finfint väder, perfect

Nu har karl åkt till lingonskogen igen, vad har han för fel? Kan det vara så att jag är tråkig så han måste åka iväg? Till och med lingon är roligare. Haha. Nej men det är bra att han plockar. Vi ska ju på casino på torsdag, så då har vi ju lite pengar att spela för :-) Själv så ska jag plocka undan lite här, vika lite tvätt, slänga in en ny i maskinen och ta ett varv med dammsugarn. Allt för att slippa plocka mer lingon !!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0