tiden bara rinner iväg...

Ja jösses, nu är det ju Fredag igen. Gårdagen var härlig, det blev en snabbis på ikea. Köpte bara lite nödvändiga saker, mest till Elias, sen unnade vi oss en varsin skön och bra kudde. Sover så fruktansvärt dåligt på dom där billiga kuddarna som jag dragits med år efter år... Någon blomma och lite ljus blev det ju med såklart :-)



Ett nytt påslakanset till Elias, med ett tjockt täcke inuti som han kan ha på golvet... Under allt det randiga ligger ett annat bäddset med dom fina ugglorna, då kan det få stanna i sängen och slippa ligga på golvet ibland :-) Köpte även en orkideé, och två fina flaskor har fått flytta in i badrummet. Efter shoppingen spenderade vi ju kvällen och natten på Casino. Vilket jag ångrar bittert idag. Men men, man kan inte alltid vinna. Och nu dröjer det innan vi besöker stället igen, haha. Resan hem, klockan O3:OO, var hemsk. Så det var riktigt skönt att krypa ner under täcket, på dom nya kuddarna, och somna :-) Lika skönt, mysigt och behövligt var det att sova ut imorse!

Nu är killarna i Bobygda. Jag är hemma och donar, tvättar osv. Mormor har varit här på kaffe en sväng också. Nu när jag är ensam igen tänkte jag slänga mig på soffan med en hög nya inredningstidningar. Love it. Fast just ja, läre ju hänga en tvätt åh.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0