så var det fredag igen

Pust och stön, hemma efter ett förmiddagspass. Imorse var det riktigt jobbigt att kliva upp kan jag lova. Dels för att klockan var O4:OO, dels för att Mattias för första gången på några nätter var hemma och låg och höll om mig, och dels för att jag var skiträdd. Vi kollade nämligen på en skräckis igårkväll. Eller eh, ja... Scary Movie 4. Haha, det säger en del om hur mycket jag tål. Drömde mardrömmar hela natten ;p

Det var världens dimma när jag åkte till jobbet, och kolsvart, jag såg ingenting och kände mig som världens sista existerande människa på jorden! Skönt var det att komma fram till bagarna :-) Skönt också att vi hade en förbannat lugn förmiddag.

Just ja, mitt hår... Det har varit oranget, gult, blondt (osv, osv, osv) de senaste två dagarna. Nu är det askblondt. Väldigt askblondt. Ja jag tycker nästan att det är grått/grönt. Haha. Men nu är jag tvungen att ha såhär ett tag innan jag kan göra slingor. Min frisörkompis kommer snart hem från Stockholm också, lägligt! Kanske slänger upp en bild sen. Men nu ska jag göra mig iordning för att åka till Bobygda och äta surströmming! Har ätit det en gång i mitt liv, och nu har jag krävt fileér. Blä vad äckligt det var att rensa! Imorgon blir det jobb en sväng också, 11:OO-16:3O.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0