love trinny & susannah


Vilken slapp, skön och kravlös eftermiddag jag har haft... Har legat uppe i soffan hos mamma och pappa hela tiden, lovely. Först så kollade jag igenom ett x antal Sommar med Ernst-program, blev bjuden på middag, plöjde igenom alla Trinny & Susannah-program, åt våfflor till kvällsfika och bara var allmänt avslappnad och lugn. Jag som tyckte tiden stod still imorse, och vips så har klockan passerat 9 :-)

Trinny & Susannah, haha, jag älskar dom. Och det dom gör. Man blir ju så himla inspirerad och sugen på att ta tag i sig själv, göra något nytt. Men från att ha gått från svarthårig till röd/brun med lugg, blekt håret 6 gånger på två dygn och sedan färgat det ljusbrunt så får jag nog lugna mig... Haha, jag tror att det är tillräckligt för ett tag framöver va? När jag träffar Marlene nästa gång (blir förhoppningsvis nu i veckan) så kommer hon att jaga mig med saxen och gråta blod om hon inte får klippa av mig topparna! "Sara du kommer tappa håret, bla blaaa bla" ;-)

Nu ska jag hoppa ur jeansen, duscha, ta på mig myskläder, tända ljus och fortsätta titta på teve. Bättre än så blir det inte denna måndag. Hoppas på en effektiv tisdag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0