grillar och bara myser!

Sedärja, då har jag jobbat klart denna helgen med. Jag är egentligen ledig i helgen, men jobbade extra för att lära upp en ny tjej på jobbet idag. En ny Sarah! Det gick otroligt bra och det ska nog funka alldeles utmärkt. Skönt att det var en duktig, rolig, trevlig och företagsam tjej :-) Och inte någon som jag "avskyr" som Sussa sa, haha.

Nu har jag kommit hem, skönt. Har satt på ugnen, lagt köttet i marinad och slängt in en tvätt. Karln ska precis börja grilla, Niklas ligger i soffan och jag sitter här. Perfect! Är sjukt hungrig så grillat känns inte helt fel... Mums! Sen blir det Lördagsmys.
Morgondagen består av städning, kanske lite bärplockning och kalas för farfar som fyller hela 75 år! Morfar fyller också år imorgon, men honom ska vi fira på onsdag med en båttur och skaldjursbuffé! Längtar. Fast eftersom jag tog hem 3 goda smörgåstårtor från jobbet idag som mamma hade beställt så vet jag ju att det vankas smörgåstårta hos morfar imorgon. Man kanske hinner med två omgångar mat/fika? ;-) Nej nu så ska jag göra... ingenting! Fan vad skönt. Slappna aaaaav.


Kommentarer
Linnsan

nu känner jag mig galet ersatt i alla fall. :( Men som sussa sa, jag får skylla mig själv. ;) haha. Saknar er, speciellt dig!!

2011-09-04 @ 18:04:05
Sara

Du blir aldrig ersatt!!! Det går inte! Hoppas allt går bra för dig där nere? :)

2011-09-05 @ 16:28:14
Linnsan

Det går finfint! Har fått ett antal jobb, dock tackat nej pga av det känts fel/inte jag. Men i morgon ska jag på intervju som personlig assistent. :) kommer hem i oktober, då måste vi ses! hur går allt för dig? Puss

2011-09-06 @ 22:09:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0