ett helt dygn hemifrån!

Godkväll på er alla! Jag har inte varit hemma på ett helt dygn nu, och det känns underbart. Jag har haft det skönt hemma hos mormor med Fridis. Igårkväll var vi såå trötta och mysiga så vi somna alla tre i mormors 120'säng. Mormor och jag på varsin sida, med Frida liggandes i mitten med huvudet neråt. Att jag vaknade en gång på natten med Fridas tår i min mun gjorde absolut ingenting, hahaha ojoj! :-)

Imorse åt vi go-frukost innan vi promenerade ner på stan. Träffade Carolin, sen plöjde vi igenom alla affärer - vilket tar 1O till 15 minuter ungefär. Efter att Carro lämnat oss gick jag och Frida på HotChili och lunchade, mmm. Tog en runda till på stan, sen fikade vi på Dackås. Känns som en evighet sedan jag var där! Massa nya saker; maträtter, chocolatte, ny praktikant osv. Kul! Ska bli skönt att jobba Fre-Lör.

På stan syndade jag faktiskt lite... Men jag handlade bara rea-saker, saker jag behövde, och en grej med ett halft presentkort. Så heeeelt underkänd är jag inte!

Nu ikväll har jag och Carro varit uppe hos mamma och pappa och "tittat" på hockey. Det blev mest prat och fika, men vad gör det när Brynäs ändå förlorade... Sen var det skönt att få komma hem. Ska dona lite nu och sen ska jag lägga upp lite bilder från igår, idag och på fynden. Sen sova, för imorgon O7:3O kommer Marlene hit :-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0