en väldigt trevlig helg...

Hejhopp, så var det söndag igen. Helgen har varit kanon, igår blev det marknan med Mattias och Niklas. Där handlade vi det vanliga: strumpor, godis och korv. Jag köpte även en fin trä-prydnad och fina kulor som svällde i vattnet och är jättefina i glasvaser! Mattias stannade vid varje korv/kött/salami-stånd, heheheh. Smakprov!

Vi hade även tur att få ett bord på 49:an på kvällen. Där bjöd hjärtat på plankstek och vin! Riktigt mysigt att sitta där en stund och få vila benen och öronen från marknan. Efter maten hälsade vi på Micke och Åsa en sväng, sen ville pojkarna tillbaka på marknan och åka karusell. Och det fick dom väl ;-) Själv tittade jag på...

Idag har jag haft en städ/disk/tvättdag, skönt och behövligt. På eftermiddagen åt vi kålsoppa hos mormor och fikade. Nu ikväll har vi slöat i soffan, en riktig söndag. Vi har fått hem en ny HD-box som jag visst har tackat ja till, fler kanaler vilket också betyder mer pengar konstaterade herrn. Well well, det blir nog bra det. Nu kan vi spela in program, och kolla på mer sport och barnprogram bland annat :-) Men nu ska vi krypa ner i sängen och njuta av sista natten tillsammans, på ett tag iallafall. Imorgon drar Mattias iväg till stockholm på jobb och jag ska väl försöka få veckan att gå fort. Hoppas på extrajobb, och mysigt höstväder. Fre & Lör blir det jobb iallafall.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0