en myssöndag väntar !

Ja, vi har haft en mycket trevlig helg med härligt främmande! Att vara 6 personer i en tvåa, med två barn, blir inget annat än stökigt. Och jag som är världens freak, gud vad nyttigt detta har varit för mig. Att få lära sig att bara släppa allt och låta det vara hur rörigt som helst. Fast lite ommöblering blev det, mina marimekko-skålar levde farligt där ett tag :-) Jag var lite orolig när jag var på jobbet, hahahah freak...

Sen efter jobbet blev det middag i Bobygda, mmm. Och på kvällen myste vi film här. Eller ja, vi som orkade hålla oss vakna. Verkligen en härlig, fartfylld och kul helg!!!

Nu har dom åkt, och det enda som gick sönder var en plastskål med chips som stod på en spisplatta. Där trodde vi den stod säker, men om man är 1,5 år kan man ju sätta igång en spis hur enkelt som helst ;-) Nu är det nästan lite läskigt tyst hänne. Pojkarna sover och jag har städat lite. Så fort dom har vaknat ska vi ta en prommis, det är någon stor loppis här i Forsa som vi ska kolla in. Senare i eftermiddag ska vi fiska, grilla körv och mysa. Efter det är det tv-söndag i soffan med lite götta. Lovely.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0