det blev en hylla, hurra

Hejsan hoppsan, här har vi haft en bra dag! På förmiddagen tog jag, mamma och Mattias en cykeltur ner på banken, ica och hem till mig en sväng. Min cykel är så grymt skön och bra, så jag avskyr mig själv litegrann eftersom jag bara cyklat på den typ två gånger i år. Min dyra fina cykel som jag fick av morfar... Skääärpning!

På eftermiddagen satte vi och gång med arbetttttet. Medan de andra klippte gräs och donade med blommor så satte jag igång och snickrade. På med snickarbyxorna och kör igång bara! Det såg mörkt ut ett tag, och jag ändrade ritning i huvudet flera gånger innan jag bestämde mig. Men det blev en hylla! En hylla som jag själv mätt ut, sågat till FÖR HAND (!), skruvat ihop med håll-hjälp och sedan målat vit. Stolt ;-)

Mamma knäppte lite kort, men jag har hennes kamerasladd hemma hos mig, så jag ska åka hem och hämta den sen ska jag visa er "underverket" hahahaha. Pappa skrattade åt mig när han kom hem en snabbis från jobbet för att kolla vad fan jag höll på med. Lite snea kanter här och där, men var det nåt jag sket i så var det väl det! Nej nu ska jag åka innan mamma är klar med maten, lyxigt att slippa laga mat!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0