bilder - från igår & idag

Ja, igår medan karln var ute i lingonskogen så städade jag igenom lägenheten. Dammsög, dammade, tvättade och bytte till dessa nya påslakan. Finfint! Har även bytt ut det rosa täcket nu så det inte lyset igenom, haha skönt. Älskar nybäddat :-)


Sen rensade jag svampen som vi hade plockat på morgonen. Ett himla pillergöra, men det är det värt inser man då man äter svampen! Smörstekta, mmh mmh mmh.


Mattias ville åka upp till Norrvägen och kika på film med lillebror och Frida sedan, så vi tog med oss svampen dit upp. Där blev det god kvällsfika med kantarellmackor, vattenmelon, annanas, brieost och så lite popcorn på det. Gött. Vi kollade på en verklighetsbaserad ufo-film sen. Sjukt läskig! Är förvånad att jag kunde sova, hehe.

Idag tog vi en härlig sovmorgon! Sedan åkte vi in till stan, Mattias hade klipptid kl. 11:OO så jag tänkte passa på att ränna lite på stan medan. Vi hann bara parkera bilen så såg vi mormor. Det blev en sväng på systemet, sen satt jag och fikade med henne en timme på kaffebaren. Uppskattar att få sitta länge på fikaställen och njuta, det händer inte ofta! Sen gick vi lite på stan vi tre, efter det åkte vi på maxi och handlade. Så nu är kylskåpet sådär njutbart fyllt :-) Nu ska jag vila innan Mattias och Elias kommer! Tror jag är ledig hela veckan jag också, får se vad vi hittar på. Jag vet iallafall att vi ska till Sundsvall på Torsdag, en snabbis på Ikea och sen Casino!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0