äntligen så är det gjort




Så var äntligen förrådet urrensat och en aning lättare att ta sig in i och hitta saker. Det är fortfarande rätt mycket kartonger längst in, många tomma, men dom det är grejer i har jag skrivit precis vad dom innehåller så nu är det banne mig ordning och reda! Och när en av vagnarna försvinner så kan jag äntligen ta hit min fina cykel som står uppe hos mamma och pappa nu. Vilken lättnad, och skönt att få slänga :-)

F.ö så har jag varit och pantat burkar, handlat och försökt skicka iväg paketet. Men vi hade inte fått någon returlapp att sätta dit så jag får göra det när den kommer då. När jag hämtade posten såg jag att jag fått en kallelse till sjukhuset för att röntga njurarna och göra ultraljud. Så jag kastade mig på telefonen och hann precis ringa röntgenavdelningen. Jag fick ju göra allt det där på akuten i Lördags, så det känns lite onödigt att göra det igen när allt såg så bra ut? Så nu är allt avbokat, om inte doktorn tyckte något annat för då skulle jag få en ny kallelse. Hoppas inte. Ärbranu!

Nu ska jag äta något, slänga in en tvätt och sedan duscha. Kvällen och natten spenderar jag med my dear Frida och mormor. Gör ett nytt försök, förra gången slutade ju allt på akuten... Morgondagen blir en dag på stan, och jag ska försöka hålla i mina pengar. Fast väldigt VÄLDIGT billig rea är tillåtet, bestämmer jag! ;-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0