uppe före tuppen idag !

Godmorgon! Klockan O5:5O "hoppade" jag upp ur sängen imorse. Mattias börjar ju jobba idag efter två veckors ledighet från jobbet, så vi klev båda upp och åt frukost.

Gårdagen innehöll visst inge datorsittande, skönt faktiskt. Istället klev vi upp runt O8-tiden, myste vidare i soffan där vi somnade, åt frukost, jag tvättade två maskiner, vi åkte in till stan och handlade med mormor, åt middag hos mamma och pappa med "stora" familjen, var och tittade på jakt-hundvalpar, fikade hos farmor som fyllde år och sedan åkte vi hem och tog det lugnt bara. Kollade trav och spelade bingolotto, pensionärsvarning ;-) Och tyvärr så vann vi inte ett skit... Hehe.

Jag är jättesugen på att krypa ner i sängen nu igen, klockan är ju bara strax efter sju. Men jag ska inte. Jag har tänt lite ljus och ska kolla på teve ett tag nu, sen ska jag duscha så jag piggnar till. Har en hel del att göra idag. Vika tvätt, rensa ur min garderob, rensa ur andra skåp, städa toaletten, diska, dammsuga, åka till stan och fixa lite grejer, ha måndags-tacos klar till 16:OO och sen ska vi åka och fiska. Jag längtar till ikväll då det blir en kvällspromenad med Emilia och Carolin! Efterlängtat...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0