nu blir det tvära kast ...

Godmorgon! Gårdagens älgjakt blev verkligen lyckad. Det hände spännande saker, och under pass 2 fick Mattias skjuta en kalv. Jag och Tom satt som förstenade och fattade inte riktigt vad som hände när älgarna kom springades i ilfart och Mattias avlossade två skott. Riktigt kul att han fick skjuta (dagens enda älg till och med) när han hade tagit med sig Tompa som var som ett barn på julafton :-) Slakten däremot var inte lika rolig, tyckte jag. Det var skönt att komma hem sen iallafall, efter en hel dag utomhus med en tidig morgon var man bra nog trött. Det kändes som om man hade feber! Vi hann se klart på Brynäsmatchen innan vi somnade iallafall. Typ nio!

Nu har herrn åkt i väg på älgjakt igen, men jag har andra saker för mig nu. Tvära kast... Jag ska packa min väska och förbereda en massa saker innan jag hoppar på tåget till stockholm ikväll. Gud vad jag längtar! Både efter Marlene, efter Linn och efter att äntligen få se älskade Lars Winnerbäck. Från norrländsk älgjakt till att få andas lite stockholms-luft, sköna svängar! Det var fööör länge sedan jag var ner nu.

Så nu på förmiddagen ska jag skriva packningslista (är manisk på listor), vika tvätt, tvätta älgjaktskläderna m.m, duscha, handla, ta ut pengar, diska och dona lite innan jag åker. Men allra först ska jag äta frukost framför teven och bara mysa, göttgött :-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0