mycket fartfylld helg ...

Hejhopp söndagskväll. Helgen har varit härligt fartfylld och har gått alldeles för fort. Jobbade igår, och det var rätt körigt faktiskt. När jag slutade hade jag fått ett antal sms, alla från älsklingen med ett "<3" i varje. Sen hade han skrivit att han ville bjuda mig på hockey. Gud så glad jag blev, tröttheten ba försvann! Så dirket efter jobbet brände vi iväg till Gävle. Där möttes vi av världens kö till biljettköpet, tänkte att det var kört, men så kom en kille fram till Mattias och sålde sittbiljetter för 1OO kronor styck. Sånna kostar egentligen 255 kronor styck, vilket kap! Så vi trallade förbi alla i kön, satte oss på superbra platser och såg en grymt bra match som Brynäs vann! Träffade mamma och pappa också, dom var i vanlig ordning där och kikade, haha.

När vi åkte hem var vi trötta, åkte dirket till bobygda och sov där. Kröp ner på varsin sida av Elias och sov riktigt gött. Idag har Mattias jagat igen, så vi andra har myst på inne. Tog en liten promenad också, sen åt vi god mat innan vi åkte hem mot Forsa...

Skönt att vara hemma! Har tvättat, spelat bingolotto och donat på bara. Nu sover lillen, han ska snart hem till mamma. Vi stora ska mysa i soffan nu. Mysig Söndag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0