mycket att längta till !!!

Hejhopp! Gårdagens gävle-tripp blev inte så trevlig som jag hoppats på, sjukt dålig hockey spelades det. Och brynäs förlorade. Dessutom fick Bertilsson matchstraff och förmodligen några matchers avstängning. Jävla skit... Men vi hade kul i bilen påvägen dit och hem iallafall ;-) Vi får la ta och åka ner väldigt snart igen tycker jag!

Idag har jag jobbat 12:OO till 18:3O, hade mycket att göra hela tiden så dagen gick fort. Förberedde som en tok inför morgondagen, känns skönt eftersom det kan bli mycket. Men jag hoppas ju såklart att det blir lagomt och inte allt för mycket kaos :-)

När jag kom hem blev jag bjuden på grillat. Supergott. Niklas var här och tände ljus också, så det var bara att sätta sig i soffan och äta framför fotbollen på tv. Lyx! Dom kan killarna också. Sen var det ju ett plus att Sverige vann också! Nöjd, trött & mätt.

Till veckan har jag massor att se fram emot! Älgjakt på måndag med Mattias och Tom. På tisdag hoppar jag på tåget ner till Stockholm/Huddinge. Både Marlene och Linnsan bor ju där nu. Två flugor i en smäll liksom! Medan Marlene jobbar kan jag ju hänga med Linn som turligt nog var ledig. På onsdagen har jag fått äran att gå på Lars Winnerbäck! Äntligen. Äntligen. Äntligen. Jag som nästan har hatat mig själv att jag aldrig har sett honom live. Så gissa om jag blev lycklig när jag fick köpa Kattis biljett. Stackarn fick inte ledigt från jobbet... Jag ser oerhört mycket fram emot att få komma ner och andas lite annan luft. Jag har inte köpt någon hembiljett heller, så jag vet inte när jag åker hem. Frihetskänsla! Mattias har ju älgjakt hela veckan :-)

Nej nu ska jag umgås lite med grabbarna innan jag somnar. Känner mig sjukt trött...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0