inget mer snusande nu

Jag som skulle vara ledig i två dagar nu har istället fått ännu mer jobb. Jobbade O5 till 13 idag, likaså imorgon och på Torsdag. Sen fortsätter det med Fredag, Lördag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag och Söndag. Hurra! Som jag behöver det. Och alla extra helger utöver "mina egna" nu i November/December gör susen, 1OO% OB är precis vad jag behöver. Den här månaden har det vart mycket ledigt.

Dessa arbetsdagar kunde nog fasen inte komma lägligare heller,jag har nämligen snusat min sista snus nu!!! Jag skulle nog bli galen av att bara sitta hemma. Nu har jag ju iallafall mina arbetskamrater att avreagera mig på! Stackars dom, ännu en "kris" dom ska behöva gå igenom med mig. Jag tror nog att dom har fått höra det mesta från min sida, så det här ska dom nog också kunna ta ;-) Det jag gruvar mig mest för är Mattias alla snusdosor. Att jag tillåter mig själv att "bara ta en till". Äsch, jag ska banne mig fixa det här nu. Visa för pappa och Mattias som inte tror på mig att JAG KAN. Jag får hitta en hobby helt enkelt, börja träna! Sy! Snickra! Plugga!

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. När Mattias kommer hem så ska vi äta, baconsås och spagetti, sen rullar vi ner till Gävle igen och kikar på Brynäs. Mysigt!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0