en timmes extra sömn

Godförmiddag! Idag blev det sovmorgon, även om klockan bara var O7:4O när jag vaknade. Egentligen var den ju O8:4O då. Skönt med en timmes extra sömn. Vi klev upp, tände ljus, drack kaffe, åt frukost, slängde in en tvätt och sedan så la vi oss i soffan och myste/slumrade i en timme. Himla skönt, så ska det vara på Söndagar :-)

Snart ska vi iväg och sälja fisk. Undra hur länge det tar denna gång innan alla är sålda? Har med oss loppis-lådan också, lite grejer bara som jag gäääärna vill bli av med. Men nu är det först och främst fisken vi ska sälja. Längtar till det är över, haha.

Senare kommer även Elias, alltid lika roligt. Tänk om det hade varit tvärtom... Att jag inte alls hade tagit honom till mig, bara försökt förstöra och inte tyckt om honom. Nu är det ju så att jag "lever mitt liv" efter honom och Mattias. Det enda jag bryr mig om är att dom mår bra. Det låter kanske fåningt och egoistiskt, men jag har verkligen gjort allt för att han ska "vara hemma" här också. Så... ja. Det jag ville säga är nog att jag alltid tycker att det är kul när Mattias har pappa-vecka. Och nu är det dags.


Kommentarer
Carolin

Jag tycker att det känns som en timme mindre, är skit trött nu!

2011-10-30 @ 19:54:15
URL: http://carolinbroberg.tumblr.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0