en lugn men bra dag ...

Vilken skön ledig dag jag har haft. Har fått lite gjort samtidigt som jag bara har tagit det lugnt, bra kombination! Efter promenad/handling blev det lunch och tupplur. Sen gjorde vi oss redo för att åka till stan en sväng, köpa lite viktigt på ÖB och sedan tanka. Självklart funkade inte bankomatkortet någonstan, så jag fick så snällt lämna allt jag köpt och åka till banken - enda stället kortet funkade för mig. Tur jag tog ut lite extra, för efter jag åkt tillbaka på ÖB skulle vi tanka, samma visa där. Så det blev bara lite bensin av kontanterna jag hade kvar, men bättre än inget. Tankar mer sen.

Innan vi åkte hem tittade vi lite på innebandy på Håstaholmen. Sen blev det middag. Slängde ihop en gryta med kassler, schalottenlök, vitlök, sparris, champinjoner, bambuskott, creme fraiche och ost. Blev faktiskt gott till bulgur. Mätt och belåten :-)

Nu har en trött lillkille precis somnat, så nu blir det mys framför teven med hjärtat. Mamma skickade med oss muffins och dom kommer icka vara kvar tills imorgon, hehehe. Sen så blir det sova, har lite att göra innan eftermiddagsjobbet imorgon!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0