eftermiddag i huddinge


Ja, idag har jag haft en mysigan eftermiddag i Huddinge. Innan jag träffade Linn så gick jag runt på egen hand och kikade lite i affärer. Hittade en kopia av min sköna bh, fast i brunt, som kostade 5O kronor! Linn tipsade om Berns, och där hittade jag skinnjackan. Jag var verkligen i behov utav en sådan eftersom min gamla har gått sönder, så det var ju bra. Ett fint fjäder-smycke från H&M fick också följa med hem.

När Linn kom gick vi och fikade/åt på ett ställe som faktiskt påminde om Dackås i sitt utbud. Jättemysigt att bara få sitta och prata och njuta av det goda. När jag och Linn vanligtvis har fikat så har det skett på stående fot vid diskmaskinen! Men nu kunde vi sitta riktigt länge och prata om allt mellan himmel och jord. Gött med tacotallrik ;-)

Jag kikade in Linn och Henriks lägenhet också, superfint hade dom det! Där skulle jag trivas, om det inte låg här alltså, haha. Sen var jag duktig och hittade till bussen helt själv. Rätt buss dessutom. Och jag klev till och med av på rätt ställe, så nu är jag hemma i Marlenes trygga lägenhet. Handlade med mig lite från Hemköp också, så jäntan klarer säh. Men nu ska jag ta en dusch och vila tills Marlene kommer hem.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0