allt har flytit på så bra


Fredag! Grymt härligt. Dagen har varit mycket bra faktiskt, även om jag är inne på dag 3 som snusfri och stör mig på allt/alla, överreagerar och beter mig som ett as då och då. Började imorse med att tvätta, dammsuga, plocka ihop, torka golven och byta sängkläder. Såå härligt. Medans var Mattias och handlade, när han kom hem hade han dessa fina rosor med sig. Vad glad man kan bli för uppskattning från den man älskar ♥ Det gjorde verkligen min dag! Var så himla glad när jag åkte hemifrån.

Svängde in till RK och skänkte 3 kassar med kläder också, sånt känns ju också bra. Två flugor i en smäll där; välgörenhet och samtidigt blir jag av med en massa som jag inte vill ha. Borde rensa ur lite oftare faktiskt. Och köpa nytt och fint, hehehehe.

Jobbade eftermiddag med Trine, vi åt gulaschsoppa och jobbade på bara. Inte så mycket att göra. Nu har jag kommit hem, Niklas är också här. Vi ska tydligen in till stan och käka någonstans nu. Mysigt. Sen blir det hem och sova, jobbar O7:OO till 15:3O imorgon. Sen ska jag banne mig göra helg jag också, längtar nå jävulskt :-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0