våran tisdag i bilder ....


Här är mattan jag köpte idag på Jysk. Vit, grå, silver och lite brons. Ett kap för 7O :-

Också min lilla samling... På jobbet har dom roligt åt mig för att jag använder 5 olika sköljmedel samtidigt. Alltså inte samtidigt så, men jag har fem påbörjade Comfort-flaskor som jag varierar mellan. Har en passion för sköljmedel tror jag visst. Fast favoriten är ändå den blå. Vissa provar jag bara en gång och aldrig mer. Hehe :-)
En stjärna! Efter lite lek och bus på eftermiddagen blev vi trötta och klädde på oss för en promenix. Satan vad halt det var ute, så det tog ett tag att ta sig runt den lilla rundan. Men såå skönt med frisk luft. Och somnade gjorde vi precis i slutet också...


När vi kom in igen hade Mattias lagat go-middag. Det ser inte mycket ut för världen, men oj vad himmelskt gott det var. Pastarullar fyllda med stekt fläskfilé, ost, grädde, champinjoner, sparris och säkert något mer gott som jag missade när jag smaskade i mig ;-) Han är riktigt duktig på att laga mat, när han väl gör det förståss vill säga!


Sen klädde vi på oss för att åka till norrvägen och kolla på hockey. Först var det sura miner, men sen blev det ett riktigt stå-hej. Elias klappade händerna med oss mest hela tiden, men han var ensam om att göra det när HV71 gjorde mål iallafall... Hahahaha. Brynäs är iallafall i serieledning nu. Det känns inte fy-skam!

Nu är vi hemma igen, lillen soven och vi tittar på Karatefylla. Så jävla sjuk humor, älskart. Men snart ska jag duscha och krypa ner i sängen jag med. Så otroligt trött så herregud. Skönt med eftermiddagsjobb imorgon. Och två lediga dagar på det :-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0