utan huvudvärk idag...

Idag är jag helt utan huvudvärk, trots att jag var buuusig och stängde av alarmet. Innan Mattias åkte på jobbet imorse var jag uppe, för att mormor skulle komma med en julmatta till vår hall, men kanske allra mest för att se till så att herrn kom iväg i tid? För han - om någon - är mästare på att strunta i alarmet och sött sova vidare.

Nu sitter jag här, i vanlig ordning, med en kopp kaffe. Funderar på vad jag ska göra med denna dag. Min sista lediga dag den här veckan. Jobbar imorgon eftermiddag, fredag förmiddag och hela lördagen som vanligt. Det är inte meningen att jag ska jobba varje lördag, men så har det blivit den här månaden. Inte klagar jag inte, med ca 214 kr/h är jag gärna på stället jag älskar :-) Blir en hel del söndagar med.

Nej nu ska jag ta tag i dagen. Klä på mig, diska, vika massor av torr tvätt, planera dagens middag utifrån vad frysen har att erbjuda och sedan ta mig ut på någonting. Undra när mamma vaknar? Har för mig att hon jobbade sista natten inatt, så hon kanske vaknar snart. En prom? En sväng till stan? Nåja, vi märker. Trevlig dag alla!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0